Til forsiden

Aktuel billiste

 

Links til:

Bilbasen

Biltorvet

Hvor langt på literen

Skat niveaulister

Skat regnemaskine

 

Kontakt JSH Biler

 

Læs mere om:

Firmaprofil

Hvorfor biler uden afgift

Handelsvilkår

 

 

 

 

 

 

JSH Biler ApS er en mindre en gros-virksomhed, der har specialiseret sig i import og hjemtagelse af nyere brugte biler fra udlandet, som sælges til forhandlere med CVR-nummer.

 

Firmaet ejes og drives af Jarka & Svend Hartmann, der har mange års erfaring i netop dette speciale. 

Vores netværk i Europa dækker over en lang række leve-randører, der tilbyder stort set alle slags biler og til næ-sten en hver pengepung. Gennem de mange års virke har vi opbygget mange personlige og tætte kontakter i udlan-det, og kan derfor tilbyde noget ud over, hvad man almin-deligvis finder på internettet.

Ideen med denne hjemmeside er at skabe dialog og bud mellem sælger i udlandet og køber her i landet, så der gøres forret-ninger. Da det danske marked er lidt specielt, bl.a. på grund af vores afgiftssystem, er det ofte svært for udenlandske leveran-dører at forstå, hvilke biler der er salgbare. I de senere år er der også kommet mange regler fra myndighederne i de forskellige lande om indberetning og rapportering, som gør det vanskeligt for almindelige forretninger at hjemtage biler fra udlandet på korrekt vis. Dette er selvfølgelig også et område vi sørger for, så det bliver let at få nye vare hjem fra udlandet, hvor udvalget er stort og interessant.

 

 

 

 

JSH Biler ApS

Rønnebærvej 1

3460 Birkerød

Tlf.: 00 00 00 00

Fax: 00 00 00 00

Mail: info@carxp.dk

Cvr.nr.: 3306 5183