Til forsiden

Aktuel billiste

 

Links til:

Bilbasen

Biltorvet

Hvor langt på literen

Skat niveaulister

Skat regnemaskine

 

Kontakt JSH Biler

 

Læs mere om:

Firmaprofil

Hvorfor biler uden afgift

Handelsvilkår

 

Hos JSH Biler ApS handler vi på den måde, at alle handler bekræftes skriftligt. Vi fremsender en slut-seddel, hver gang du køber en bil, så vi ikke senere kan komme ud for overraskelser om vilkårene.

Når man handler biler med udlandet, er det normal kutyme, at der betales forud. Hos os er det som ud-gangspunkt også vores betingelse, såfremt andet ikke er aftalt.

Alle vores priser er udregnet på basis af fri levering frem til din adresse, så du skal ikke spekulere på, hvordan bilen kommer hjem... det sørger vi for. Vi har et samarbejde med danske vognmænd, der har man-ge års erfaring i branchen, og er vant til at køre i ud-

 

landet, og som har det rigtige udstyr til at forestå trans-porten på betryggende måde. Vigtigt er også, at de har dine biler forsikret under hjemtransporten, så hvis uheldet er ude, så er du dækket af vognmandens godsforsikring.

Da vi optræder som importør i samhandlen med dig, sørger vi selvfølgelig også for indberetninger til myndig-hederne om indførslen.

Kommer der en bil hjem, som har væsentlige afvigelser fra, hvad der er aftalt – f.eks. en defekt toppakning - er det vigtigt, at du forholder dig på følgende måde:

Omgående og inden 24 timer efter modtagelsen giver du besked om, at der er et problem med den modtagne bil, og kort beskriver problemet.

Hurtigst muligt fra en mærkeforhandler får udarbejdet et tilbud på reparationen, som du fremsender til os.

Vi meddeler leverandøren, at der er et problem med bi-len, og at vi i.h.t. fremsendte tilbud kan stille krav om godtgørelse.

Så snart vi får godkendt reparationen, kan du gå i gang med at udføre den og efterfølgende fremsende en reg-ning til os, som er i overensstemmelse med leverandø-rens godkendelse.

Mellemværendet mellem leverandøren bliver udlignet med os som mellemmand.

Det er vores erfaring, at man i udlandet foretager en om-hyggelig gennemgang af bilerne inden man annoncerer dem, og derfor er bilerne normalt også i orden.

Men alligevel har vi oplevet, at der ind imellem kan optræ-de en enkelt bil, som ikke lever op til beskrivelsen.

Som regel er problemerne af teknisk karakter, og der bliver også fundet en løsning i hvert enkelt tilfælde.

 

 

 

 

JSH Biler ApS

Rønnebærvej 1

3460 Birkerød

Tlf.: 00 00 00 00

Fax: 00 00 00 00

Mail: info@carxp.dk

Cvr.nr.: 3306 5183